ЌЕЛАВОСТА СО ЛАСЕРСКИОТ ЧЕШЕЛ ОД VELFORM E ВЕКЕ МИНАТО!
Телефон за контакт: +389 71 510884

Промоција!!! 30% попуст

преостанато време:

1360834
од 3290 денари за само 2300 Ден

3290 денари

со 30% попуст за само 2300 денари

со достава до вашиот дом!

Ласерската терапија е прв револуционерен пробив на технологија од ваков вид која се покажа како најефикасен и најефективен третман против опаѓање на косата. Развиена е во Јужна Кореја пред околу 30 години од страна на д-р Jung Kyun Kim, универзитетски професор кој специјализирал во областа на проблеми со опаѓање на косата

Конечно пронајден лек за ќелавост!
Ефикасното лечење на хронично губење на косата, како кај мажите така и кај жените, стигна до вистинско решение, за што сведочи и новото истражување на англо-американски тим на истражувачи, кое покажува дека ласерскиот чешел од Velform е апарат кој го потикнува растот на косата и го негува скалпот при што доага до регенерација на влакната на косата.

Ласерската светлина од 650 nm ги активира клетките на скалпот и го подобрува нивниот метаболизам. Така фоликулите на влакното ќе абсорбираат храна, резултат на тоа ќе биде регенерација на косата. Ласерот ја стимулира крвната циркулација, го зголемува пренесот на хранливи материи во фоликулот на влакното и го зголемува растот на косата, зголемувајќи го процесот на циркулација во иницијалниот, средишниот и подоцнешниот стадиум на раст на косата.

Се што треба да направат оние кои имаат проблем со ќелавоста е да ја чешлаат главата со ласерскиот чешел, a научниците тврдат во истиот момент веќе се видливи резултатите. Дека се работи навистина за револуционерно откритие говорат и медицинските официјални тестирања, чии резултати досега го потврдуваат тврдењето на овие научници на Velform.

Како што тврди професорот Анџел Христијано од Универзитетот Колумбија во Њујорк, еден од главните автори на истражувањата објавени во стручното списание “Proceedings of National Academy of Science”, овој пристап кој е карактеризиран како „пресврт“, има потенцијал потполно да го преобрази методот на лечење на губењето на коса.

Додека досегашните третмани со лекови имале за цел да се забави губењето на фоликулите на коса, или потенцијално да го стимулира растот на веќе постоечките влакна но не и можноста да се создадат нови фоликули, новото откритие го овозможува тоа.

Покрај надежда за луѓето кои се борат со ќелавоста, ова научно откритие носи и помала потреба за експериментирање на животни, кога станува збор за тестирање на разновидни препарати за нега на косата. Тоа резултира, да лугето немаат никакви несакани дејства при користење на овој револуционарен производ. Оваа технлогија беше одобрена за употреба од страна на Американското биро за лекови (FDA) како безбеден апарат за домашна употреба без никакви споредни ефекти. Ласерскиот чешел Power Grow Comb претставува клинички докажан третман за раст на коса.

Најкористен производ

Се користи од стотици илјадници луѓе ширум светот кои страдаат од паѓање на косата, оштетена коса или намален раст на коса. Ласерскиот чешел на Velform® е компатибилен со сите производи за коса и е одличен и за мажи и за жени

Пред и потоа

"Јас сум Виктор. Почнав да го користам Ласерскиот чешел на Velform® пред 3 месеци и навистина не очекував некоја очигледна промена. На мое изненадување, за околу 10 дена паѓањето на мојата коса запре и забележав нова, здрава коса како расте од местата кои претходно беа целосно без коса.

Power Grow Comb карактеристики

Повторен раст на коса, го задржува изгледот на косата во 85-93%, Делува кај сите типови на губење на коса и проблеми на скалп, Подобра крвна циркулација, медицински тестиран и докажан дека е безбеден и ефективен.

Интервју
Интервју со реномираниот научник Анџел Христијано.

eprodavnica.net: Почитувани, за почеток, можете ли на кратко да ни објасните што всушност претставува Power Grow Comb ласерскиот чешел?

Анџел Христијано: Современата ласерска технологија, ласерската светлина од 650 nm обезбедува доволно енергија за поттикнување на функцијата на клетките од коренот на влакното. Само доволна енергија може да го стимулира растот на косата! Овој ласерски чешел емитува невидлива инфрацрвена светлина која го забрзува метаболизмот на скалпот на клеточно ниво, ја подобрува циркулацијата на крв, и го зголемува дотокот на кислород кој овозможува регенерирање и нормален раст на косата. Инфрацрвените зраци навлегуваат директно длабоко во скалпот, го енергетизираат фоликулот и на тој начин стимулираат конвертирање на косата од “фаза на одмор” кон “фаза на раст”. Постапката е целосно безбедна без ниту еден спореден ефект.


eprodavnica.net: За колку диоди станува збор?

Анџел Христијано: Комбинацијата од 10 ласерски диоди и инфра-црвени зраци истовремено делуваат на целиот скалп и истовремено ги стимулираат СИТЕ фоликули на главата. Најбитно е дека во текот на целиот третман секој фоликул добива оптимална енергија за да ја попрaви својата ослабена функција. Досегашните ласери имаа по само неколку диоди или една, и за да имаат стимулативен ефект на фоликулите всушност треба да имате 24 часовен третман!Новите 10 диодни ласери за само 15 минути истовремено делувајќи на сите фоликули на скалпот предаваат потребно количество светлосна енергија за стимулација на растот на косата.Колку повеќе диоди,толку подобри но и побрзи резултати!


eprodavnica.net: Анџел, дали има луѓе кои веќе имаат корист од Power Grow Comb ласерскиот чешел и каков е неговиот практичен ефект врз ќелавоста?

Анџел Христијано: Да, има повеќе од стотици луѓе, претежно мажи, кои учествуваа во испитувањата предводени од Универзитетот Колумбија во Њујорк кои траеја повеќе од една година. Сите страдаа од некаков вид на ќелавост или оштетена и сува коса. Го користеа чешелот 2 пати дневно по 10 минути. За 25 дена бевме вчудоневидени кога забележавме дека на 95% од учесниците им растеше нова коса на нивните глави! - тоа е речиси тотална ефикасност во лекување на ќелавоста и проретчената коса.

ДА, И ЈАС САКАМ ДА НЕМАМ ПРОБЛЕМИ СО ОПАГАЊЕ НА КОСАТА!

ДОСТАВЕТЕ МИ ГО МОЈОТ ЛАСЕРСКИ ЧЕШЕЛ.

Крај на келавоста!

Ласерската терапија е прв револуционерен пробив на технологија од ваков вид која се покажа како најефикасен и најефективен третман против опаѓање на косата. Развиена е во Јужна Кореја пред околу 30 години од страна на д-р Jung Kyun Kim, универзитетски професор кој специјализирал во областа на проблеми со опаѓање на косата Оваа технологија која нуди потполно безболен, нехируршки, нетоксичен и без било какви споредни ефекти третман денес наоѓа широка примена насекаде во светот. Спроведените клинички студии покажаа дека Ласерската терапија има степен на ефикасност од над 90% кај клиенти кои имале проблеми со опаѓање на косата.

Oдличен производ. Јас сум многу пристрасен против непознати брендови ама изгледа дека ова ќарува популарност како лудо. Ефикасен е!

Андреј Јанески

Го нарачав онлајн на официјалната веб страна на eprodavnica.net. Веке имам видливи резултати. Многу сум задоволен!

Митко Попов

Реакциите на корисниците на Power Grow Comb ласерскиот чешел се најдобар показател на неговата делотворност! Впечатоците варираат од човек до човек но едно е заедничко за сите: сите се воодушевени од ефикасноста на Power Grow Comb ласерскиот чешел!

Како се борат Ричард Гир, Том Хенкс и Николас Кејџ против опагањето на косата ?

Светски познати TВ канали и магазини објавиле вести за Power Grow Comb ласерскиот чешел кои на своите корисници им помага при лечење на хронично губење на косата.

Во тоа време, лековитото дејство на Power Grow Comb ласерскиот чешел одекна прво во Холивуд и во елитните кругови, но сега Power Grow Comb ласерскиот чешел е достапен за сите! Не ризикувајте со хирушки зафати и со опасните последици од губењето на коса! На едноставен и природен начин без ризик почнете со ласерскиот третман какошто тоа го направиле ТВ водители, глумци, пеачи и спортисти! А отсега е достапен и во Македонија!